ARAMA     ÜRETİCİ     KATEGORİ    
Amerikan Doları: 32,51 TL
Euro: 34,89 TL

Anasayfa / Hakkımızda

Hakkımızda

2010 yılından bu yana iş elbiseleri ve promosyonel tekstil konusundaki tecrübelerimize dayanarak  şirketimizi hayata geçirerek kurumsallığa ilk adımlarımızı attık.
Kuruluşumuzdan bugüne kadar birçok kurumsal firmaların iş kıyafetleri ve promosyonel tekstil alanındaki ürünlerini kurumsallık anlayışı çerçevesinde , adet gözetmeksizin , müşterilerimizin kurumsal kimliklerine mutabık kalarak üretimlerini gerçekleştirdik.
Çalışanlarımızın kurumsal firmaların satın alma anlayışlarını bilmeleri , ürün müdürleri ,ürün sorumluları vb firma personelleriyle aynı amaç için çalışmayı benimsemiş olmaları şirketimize her zaman bir artı katmıştır.

İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusundada  gösterilen  hassasiyetin,  iş kazalarının ve meslek hastalıklarının  önüne geçilmesindeki etkisinin yanı sıra iş kalitesinin ve verimliliğinin artmasında  da önemi oldukça büyüktür. Bu konudaki tüm yenilikleri takip edip sizlerle  paylaşmak ve verdiğimiz eğitimlerle mümkün olduğunca bu bilincin yayılmasına  katkıda bulunmak en önde gelen hedefimizdir


Üretimini gerçekleştirmiş olduğumuz ürünler hakkında bilgi almak için web sitemizi gezebilir ve müşteri temsilcilerimizi arayabilirsiniz.    

 

HÜSEYİN SERT

SATIŞ MÜDÜRÜ

 

Heweso E-ticaret Sistemi kullanılarak hazırlanmıştır.
  Yükleniyor...